Satisfyer Hot Bunny Vibrator med Varmefunktion

329,00 kr.

Forkæl dig selv med Hot Bunny fra Satisfyer. Denne vibrator har en dejlig varmefunktion, og så kan den styres via telefonen!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En hed oplevelse til hende!

Vil du gerne glæde dig selv med en dejlig rabbit vibrator, der kan lidt mere end de fleste? Så bør du prøve Hot Bunny fra Satisfyer. Denne populære rabbit vibrator har nemlig alle de funktioner, du har brug for, når du gerne vil opleve intense orgasmer.

Med dens 2 motorer kan du godt glæde dig vidunderlig stimulering, der kombinerer både klitoris- og g-punktsstimulering. Derudover har denne vibrator også en luksuriøs opvarmningsfunktion, der imiterer følelsen af ægte berøringer, og så er den fremstillet i et hudvenligt silikone, så du får den bedste nydelse. Vibratoren kan varmes op til 39 °C og giver dig derfor en intens g-punktstimulering.

Hot Bunny har 12 forudindstillede vibrationsprogrammer, som du nemt kan vælge mellem på vibratorens knapper, men du kan også gå på opdagelse i Satisfyers Connect-app. Denne app tillader, at du kan skabe dine helt egne programmer, der passer til dit humør. Du kan også lade din partner overtage kontrollen og lade ham styre vibrationerne fra sin telefon.

Denne vibrator er også vandtæt og kan derfor nydes under bruseren eller i badekarret. Desuden er denne vibrator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og praktisk design.
  • Stimulerer kvindens g-punkt og klitoris.
  • 12 forudindstillede vibrationsprogrammer.
  • Varmefunktion op til 39 °C – for en realistisk stimulering.
  • Kan bruges med Satisfyer Connect-app.
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Purpurrød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 17,5 cm
Bredde: 7,5 cm
Højde: 3,7 cm
Vægt: 180 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme