Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Threesome 3 Multivibrator Mint

299,00 kr.

3-i-1-vibrator fra Satisfyer. Perfekt til stimulering af klitoris!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Must-have vibratoren til hende!

Kan du ikke få nok af dejlig stimulering? Så kan vi varmt anbefale, at du prøver denne 3-i-1-vibrator fra Satisfyer. Vibratoren stimulerer klitoris samt skamlæberne, så du får dejlig nydelse under dynen.

Threesome 3 er ergonomisk formet og har 3 afrundede “arme”, som hver især har en kraftig motor. De to yderste arme forkæler dine skamlæber, mens den midterste arm stimulerer din klitoris. Hvis du vil have en mere intens stimulation, kan du skubbe armen længere ned.

Du kan styre vibrationerne af den ydre og indre arm separat. Vibratoren har i alt 12 vibrationsprogrammer, som du fleksibelt kan bruge med hinanden. Vibratoren er desuden også fremstillet i blød silikone, så den er enormt hygiejnisk samt skånsom mod huden. Derudover kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ergonomisk og behageligt design.
  • Dejlig stimulering af klitoris.
  • 3 kraftige motorer – for intens stimulering.
  • Lavet i behagelig og blød silikone.
  • Hvisketilstand.
  • Genopladelig – USB-ladelabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Mint
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 37,5 cm
Højde: 14 cm
Bredde: 5,6 cm
Vægt: 87 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme