Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-Spot Rabbit Vibrator

699,00 kr.

Skøn stimulation med denne fantastiske rabbitvibrator fra Fifty Shades of Grey. Perfekt til stimulering af både g-punktet og klitoris.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn selvforkælelse til hende!

Tag dine intime sessioner til nye højder med denne fløjlsbløde rabbit vibrator fra Fifty Shades of Grey. Denne kanin er perfekt til dig, der gerne vil have skøn stimulering af både g-punktet og klitoris på samme tid.

Du kan godt se frem til dejlig stimulation, da Greedy Girl har 2 kraftige motorer, der sikrer intens nydelse fra start til slut. Du kan vælge mellem 9 forskellige vibrationstilstande i 3 hastigheder. Glæd dig til at mærke vibrationerne forkæle begge dine hot spots på samme tid – du kommer ikke til at fortryde det! Du kan naturligvis også bruge vibratorens funktioner separat, hvis du ønsker en mere fokuseret og målrettet stimulation.

Hvis du ikke kan få nok af denne fantastiske fornøjelseskammerat, er du altid mere end velkommen til at tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Greedy Girl er nemlig 100% vandtæt. Vibratoren er også genopladelig, så du altid kan få dejlig nydelse uden at skulle bekymre dig om batterier. Du skal blot bruge ladekablet sammen med en USB-vægoplader og tilslutte det en stikkontakt, og så er du good to go. Supernemt!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og stilfuldt design.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet.
  • 2 kraftfulde motorer – for lækker nydelse til dig.
  • 9 vibrationstilstande i 3 hastigheder.
  • Alle funktioner kan styres separat.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Inkl. opbevaringspose.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: G-punkt og klitoris
Længde: 24 cm
Diameter: 3 – 4 cm
Vægt: 418 gram
Vibration: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme