Satisfyer Vulva Lover 2 Klitorisvibrator Hvid

249,00 kr.

Skøn klitorisvibrator med 12 forskellige vibrationsfunktioner fra Satisfyer.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til hende 

Vil du gerne forkæles af sensuel nydelse? Så glæd dig til at få hænderne i denne klitorisvibrator fra Satisfyer. Når du først tager denne fornøjelseskammerat i brug, kan du godt se frem til masser af lækker og tilfredsstillende nydelse, der giver dig lyst til at bruge vibratoren igen og igen.

Vulva Lover 2 har en rund silikoneoverflade, der er særlig skånsom mod huden. Overfladen dækker et stort område, så du får en dyb og tilfredsstillende stimulation af klitoris. Vibrationerne vil føles særlig kraftige på dit hotspot, mens vibrationerne i håndtaget kun forbliver lave – alt sammen for at give dig en behagelig og komfortabel oplevelse.

Du kan vælge mellem 12 forskellige vibrationstilstande, som du nemt kan styre via et tryk på en knap. Kan du ikke få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og stilfuldt design.
  • Dejlig stimulering af klitoris.
  • 12 forskellige vibrationstilstande.
  • Hvisketilstand – perfekt til dine private stunder.
  • Lavet i kropsvenligt silikone.
  • Kan nemt styres via et tryk på en knap.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Hvid
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 11,9 cm
Højde: 5,1 cm
Bredde: 5 cm
Vægt: 128,5 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Vulva Lover 2 Klitorisvibrator Hvid”