Pleaser Ella Mini Vibrator Sort

149,00 kr.

Skøn lille bullet vibrator på 8,6 cm fra Pleaser til intim fornøjelse i soveværelset. Perfekt til begynderen og den erfarne bruger af sexlegetøj.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pleaser Ella Mini Vibrator – Dejlig nydelse med Ella fra Pleaser

Glæd dig til at mærke dejlige vibrationer, når du bruger denne mini bullet vibrator fra Pleaser. Perfekt til kvinden, der er på farten eller hende, der gerne vil have en lille og praktisk fornøjelseskammerat.

Pleaser Ella Mini Vibrator er perfekt til intim fornøjelse i soveværelset. Du vælger helt selv, hvor den skal give dig dejlig stimulation. Prøv at køre den ned over dine brystvorter og afslut ved klitoris for den ultimative seksuelle oplevelse. Ella er ideel til dejlig solo fornøjelse, man kan naturligvis også bruges som del af frækt forspil eller ekstra stimulation under samleje.

Pleaser Ella Mini Vibrator har 10 forskellige vibrationsfunktioner, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på en knap. Vibratoren er desuden også lavet i et blødt og behageligt silikone materiale, der føles utrolig dejlig mod huden.

Hvis du ikke kan få nok af denne fantastiske bullet vibrator, er du altid mere end velkommen til at fortsætte legen ude på badeværelset under bruseren eller i badekarret. Ella er nemlig 100% vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Stilfuldt og luksuriøst design.
 • 10 forskellige vibrationsfunktioner.
 • Praktisk størrelse – perfekt til rejsetasken.
 • Lavet i blødt og hudvenligt silikone materiale.
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
 • Begyndervenlig – kan bruges af både erfarne og begyndere.
 • Perfekt til stimulation af klitoris.
 • Genopladelig – USB-ladekabel.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 8,6 x 2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja (IPX6)
Ladetid: 120 min.
Brugstid: 30-50 min.
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

3 anmeldelser af Pleaser Ella Mini Vibrator Sort

 1. Mette

  Den er ikke så stor, men den er SUPER effektiv!! Kan godt anbefales

 2. Nadia

  virkelig god vibrator med perfekte vibrationer!

 3. Lasse

  ganske god til prisen

Tilføj en anmeldelse af varen