Satisfyer Sugar Rush Klitorisvibrator Lyserød

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 209,00 kr..

Lækker 2-i-1 vibrator fra Satisfyer. Perfekt til kvinden, der både elsker vibrationer og trykbølger.

 

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Satisfyer Sugar Rush Klitorisvibrator Lyserød – Sød nydelse til hende 

Skru op for varmen med Sugar Rush fra Satisfyer. Denne 2 i 1-vibrator vil forkæle dig med lækker stimulering, som du helt sikkert ikke vil være foruden. Med Sugar Rush kan du både nyde lækre trykbølger og behagelige vibrationer, der bringer dig tættere på klimaks.

Vibratoren kommer med 2 motorer, som du nemt kan styre separat. Vælg mellem 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer, der giver dig utallige mulige kombinationer, som stimulerer dig efter dit humør. Takket være dens kompakte form, har du fuld kontrol under din leg, men også mulighed for at have lækker nydelse med på farten. Perfekt til en hed date med din partner eller som ekstra fornøjelse til ferien!

Sugar Rush er fremstillet i kropsvenligt silikone, som er særdeles hygiejnisk og skånsom mod huden. Hvis du ikke kan få nok af dens trykbølger eller vibrationer, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og kompakt design.
  • Brugervenlig – nem at styre under legen.
  • 11 trykbølge- og 12 vibrationsprogrammer.
  • Den perfekte rejsepartner!
  • Fremstillet i hudvenligt silikone.
  • Hvisketilstand.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Lyserød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 8,25 cm
Højde: 4 cm
Bredde: 7,3 cm
Vægt: 104,5 gram
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme