Pleaser Joyce Klitoris Stimulator

379,00 kr.

Forkæl dig selv og din klitoris med denne æstetiske klitorisstimulator fra Pleaser by Private Play. Med denne vibrator i skuffen har du ikke brug for andet.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev himmelsk lufttryksstimulation med Pleaser Joyce Klitoris Stimulator

Er du bekendt med lufttryksstimulation og ønsker at opleve det på egen krop? Det kan vi godt forstå. Med Pleaser Joyce Klitoris Stimulator er det muligt. Denne populære teknologi er en favorit blandt mange kvinder og af god grund! De pulserende sugefunktioner giver en intens stimulation uden at overstimulere klitoris, så du kan fortsætte uden ubehag.

Denne stimulator har 10 forskellige sugefunktioner, som du nemt kan vælge mellem med et tryk på en knap. Start med subtile, sugende fornemmelser og arbejd dig op til kraftfulde og pulserende tryk, så klimaks kommer til at føles helt igennem fantastisk! Perfekt til solobrug, men kan naturligvis også bruges som del af samleje med din partner.

Pleaser Joyce er lavet i hudvenlig og blød silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. Det bliver derfor ekstra tilfredsstillende, når denne stimulator først finder sin vej til din lystperle. Vibratoren er desuden også genopladelig og kommer naturligvis med et USB-ladekabel. Med en ladetid på 110 min. og en brugstid på 80 min. kan du altid se frem til at have sexlegetøj, der er klar til at tilfredsstille dine behov.

Glem bekymringer om vand og rengøring. Pleaser Joyce Klitoris Vibrator er fuldstændig vandtæt, hvilket betyder, at du kan nyde den under bruseren eller i badekarret.

Kommer i en lækker sort opbevaringskasse – perfekt til at placere diskret i skuffen.

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og stilfuldt design.
  • Forkæler klitoris med lufttryksstimulation.
  • Vælg mellem 10 forskellige sugefunktioner.
  • Lavet i hudvenlig og blød silikone + ABS.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt IPX5.
  • Opladetid / Brugstid: ca. 110 min / ca. 80 min.

Information

Mærke: Pleaser by Private Play
Farve: Blå
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Størrelse: 4,5 × 5,2 × 14,1 cm
Vægt: 300 gram 
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme