Returret hos Private Play

Som forbruger har du ret til at fortryde køb foretaget online inden for 14 dage. Hos Private Play yder vi ligeledes en service hvor du har du op til 365 dages begrænset returret*.

Returret på op til 365 dage

Hos Private Play har du mulighed for at returnere dit køb i op til 365 dage. Her gælder en begrænset returret*. Det betyder, at du kan returnere en uåbnet vare, og at produktet skal være i samme kvalitet, mængde og stand, som da du modtog det. Det vil sige, at bl.a. fødevarer, glidecremer, batterier mm. skal returneres uåbnede inden udløbsdatoen.

Ydermere skal varen og emballagen returneres i samme stand, som da du modtog den. Originalemballagen skal du medsende i ubeskadiget tilstand.

*Af hygiejniske årsager bortfalder fortrydelses- og returretten på intime produkter ved åbning af produktets emballage. Dvs. du mister retten til at sende en vare retur, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Varer, der ikke er til intimbrug, må du gerne pakke ud, hvis du kan returnere dem i samme stand og mængde som ved modtagelse. Retten til at returnere en vare bortfalder også, hvis du bruger den på en måde, hvor brugen åbenlyst formindsker varens salgsværdi væsentligt. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen (intimvarer undtaget) er åbnet eller prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved returnering af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Dvs. for eksempel lingeri må du gerne prøve på, såfremt produktet kan returneres i samme stand og emballage som ved modtagelse.

Tilbagebetaling ved 14 dages fortrydelsesret

Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret på 14 dage, kan du blot nægte at modtage varen, hvis den sendes til din adresse, eller du kan undlade at afhente den hos udleveringsstedet. Pakken sendes da automatisk tilbage til os uden omkostninger for dig.

Har du modtaget varen, skal du returnere den til os senest 14 dage efter modtagelse. Du hæfter da selv for returforsendelsen.

Du har ret til at få dine penge tilbage hurtigst muligt og senest 14 dage, efter vi har modtaget varen retur.

Tilbagebetaling ved 365 dages begrænset returret

Hvis du ønsker at gøre brug af Private Plays returret på op til 365 dage, sker tilbagebetaling af det fulde beløb eller en del heraf, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varens stand opfylder kravene for retur og tilbagebetaling.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Udskriv returlabel

Du kan returnere varer, som du har købt hos os.

denne side kan du bestille en returseddel og købe returfragt til din returpakke.

Når betalingen er gennemført, så kan du på kvitteringssiden hente din returseddel og pakkelabel. Retursedlen og din købte pakkelabel vil også blive sendt til din angivne e-mail adresse.

Når vi har modtaget din returpakke, så vil vores kundeservice behandle den hurtigst mulig. Såfremt at din returordre opfylder betingelserne for retur, så sørger vi for at refundere dit køb.

Bestil returlabel