Selvsiddende strømper

Her finder du vores udvalg af selvsiddende strømper. Shop løs af elegante og frække selvsiddende strømper der passer perfekt til hverdag eller fræk aften. Scor din partner i frækt lingerie eller en du har et godt øje til iført frække selvsiddende strømper. Køb fra de bedste producenter lige her hos Private Play.

Mest solgte selvsiddende strømper

Alt i selvsiddende strømper

Hos Private Play har vi et stort udvalg af selvsiddende strømper til et kræft outfit. Klik dig gennem det store udvalg og find sexet strømper i rød, hvide eller klassisk sort. Der er helt sikker noget for en hver smag. Se udvalget herunder.

-18%

Fræk i sort undertøj

Obsessive har lavet det ultra sexet sæt undertøj der helt sikkert vil score din partner!

Sættet består af hele 3 dele: BH, hofteholder og g-streng. De er alle fremstillet i samme matchende blonde materiale med smukt blomstermønster.

Den feminine BH har to skåle med et frækt snit. Den er uden bøjle og har let vatteret puder i skålene for ekstra komfort og støtte til barmen. Både skulderstropperne og hægterne på ryggen er justerbare, så du kan opnå den helt perfekte pasform.

Hofteholderen smyger sig smukt om dine hofter, og har en åbning bagtil der lader din bagdel komme til syne. Ned langs benene sidder 4 justerbare strømpestropper.

Den elegante g-streng holdes sammen af tynde elastikbånd, så underdelen synes at gå i ét med hofteholderen.

Få lingerie sæt her

SCOR DIN PARTNER MED FRÆKT LINGERI

SE LINGERI SÆT
UDFORDRER DIN PARTNER! KØB SPIL OG SKRU OP FOR PASSIONEN. SPAR OP TIL

25%

køb sexspil