Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Anal Douche Universal Water Works

499,00 kr.

CalExotics Universal Water Works System har alt dækket, når det kommer til våd og vild leg.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det har aldrig været sjovere at gå i bad!

CalExotics Universal Water Works System har alt dækket, når det kommer til våd og vild leg. Du kan garanteres al den sjove badetid, der er at tilbyde, når du køber dette fantastiske vandlegeprodukt. Dette vandsystem er 100% multifunktionelt. Det fastgøres let på karret, brusebadet eller vasken via tilbehøret for at give timevis af intimt badeværelse-baseret vandspil.

Retningsventiladapteren giver brugeren mulighed for hurtigt at skifte mellem bruserhovedet og vandhanen, hvilket betyder, at du kan nyde Universal Water Works System, når behovet kommer over dig. Tre variable spraybeslag, en håndholdt flowregulator som gør det muligt for brugeren at tænde eller slukke for vandet let, en 1,8 m nikkelfri slange, der giver brugeren fuld fingerfærdighed.

Bortskaf boblebadet, gummiand og lysene – Universal Water Works System er det eneste, du har brug for for at forbedre din intime badetidsoplevelse fuldt ud. Glem bare ikke at låse døren!

Fantastiske Fordele: 

  • Skift nemt mellem brusehoved og vandhane.
  • Tre variable spraybeslag.
  • 100% multifunktionelt.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
God til: Kvinde/Mand
Længde: 8,25 cm
Diameter: 1,25 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme