Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Anal Fantasy Begynder Power Perler

149,00 kr.

Begyndervenligt anal legetøj fra Anal Fantasy. Perfekt til dig, der gerne vil udforske den fantastiske verden af anal stimulering.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kast dig ud i anal fornøjelse

Har du længe gået og drømt om at eksperimentere med anal stimulering? Så bør du prøve dette begyndervenlige legetøj fra Anal Fantasy. Du kan bruge perlerne alene eller sammen med din partner. Det bliver så frækt!

Power perlerne har en tilspidset spids, der gør det nemmere for dig at indføre perlerne på en behagelig måde. Den fleksible aksel bøjes med din krops form, mens den kraftfulde og lydsvage motor styres af multi-speed dial i bunden.

Nyd spændende fornemmelser ved langsom indførelse med én perle ad gangen! Indsæt så mange, som du har lyst til og træk dem ud igen for en fræk og pirrende stimulation.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Begyndervenligt anal legetøj.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til dejlig anal stimulering.
  • Stimulerende vibrationer med multi-speed.
  • Lydsvag og kraftfuld motor.

Information

Mærke: Anal Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 20 cm
Diameter: 2 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Inkluderet
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy Begynder Power Perler”