Anal Fantasy Silicone Buttplug Large

299,00 kr.

Anal Fantasy Collection Large Silicone Butt-Plug til skønne anale drømme.

Kun 1 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fræk og pirrende anal leg

Det store silikonestik er 2½ bredt med en indstikslængde på 4,25½ og er formet for nem indførelse som sikrer dig den mest ophidsende oplevelse, enten alene eller sammen med din partner. Det ergonomiske design sikrer, at den ikke glider for langt ind.

Vores højkvalitets Elite Silikone kan bruges hele dagen for langvarigt sjov.

Fantastiske fordele:

  • Ergonomisk design til sikker og nem fjernelse
  • Designet for nem indførelse
  • Elite silikone materiale

Anus og endetarm har ikke et smøresystem som skeden, så for at reducere friktionen og øge fornøjelsen, så anbefaler Private Play anbefaler at man bruger en god glidecreme når man har anale lege.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Sort
  • Størrelse: 11,4 cm/5 cm
  • Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme