Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Anal Fantasy Elite Ass-gasm penisbur

469,00 kr.

Når du ønsker at tage dine lege til det næste niveau, er Anal Fantasy Elite Ass-gasm det førende valg for anal ophidselse og prostata stimulering.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Kontroller hans orgasmer

Dette lækre kyskhedsbur kommer i et blødt silikonehylster med robuste og justerbare stålringe, som omslutter hans skaft. Samtidig kan du låse hans penis inde, indføre ass-gasm til prostata stimulering og kun låse op for dig. Perfekt til par, der godt kan lide rollespil med dominerende og submissive roller.

Stimuler, dril og pir ham, mens du nægter ham det, han allerhelst vil have. Du kan være helt sikker på, at du har ham, hvor du gerne vil have ham. Det har aldrig været frækkere at se sin partner adlyde en.

Dette kyskhedsbur har et lille hul til vandladning.

Fantastiske fordele:

  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.
  • Lavet af højkvalitets silikone.
  • Ergonomisk designet for øget komfort.
  • Vil give nye pirrende og erotiske nætter med din partner.

Specifikationer

Mærke: Pipedream
Farve: Sort
God til: Mand
P-Punkts længde: 8,9 x 2,8 cm
Penishylster længde: 12,7 x 4,6 cm
Materiale: Silikone, rustfri stål, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af Anal Fantasy Elite Ass-gasm penisbur

  1. Clemens

    BDSM penisbur kan jeg klart anbefale også hvis du er ny i faget.

Tilføj en anmeldelse af varen