Anal Fantasy EZ-Grip Perler

299,00 kr.

Glæd dig til at mærke dejlig anal stimulation med Anal Fantasy EZ-Grip Perler.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens Anal Stimulation med Anal Fantasy EZ-Grip Perler

EZ Grip perler fra Anal Fantasy Collection fra Pipedream er en slank analkæde, der er perfekt til et spændende analsex eventyr. Denne unikke anal bead er fremstillet i førsteklasses silikone, der føles luksuriøst at røre ved, og så har den et udtagningsgreb, der gør det nemt at indsætte eller fjerne kuglerne efter behov.

Med denne analkæde fra Anal Fantasy bliver det nemt at udforske dine vildeste anal play-fantasier. Du kan gøre det alene, eller du kan invitere din partner med i legen. Analkuglerne kan bruges af mænd og kvinder og er derfor et ideelt anal sexlegetøj til eksperimenterende par.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og praktisk design.
  • Perfekt til intens anal play.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Lavet i blød og behagelig silikone.
  • Robust udtagningsgreb i bunden.

Specifikationer

Mærke: Pipedream
Farve: Sort
God til: Kvinde/Mand/Par
Længde: 29 cm
Diameter: 3 cm
Vandtæt: Ja
Med vibrator: Nej
Stimulation: analt
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anal Fantasy EZ-Grip Perler”