Anal Fantasy The Pegger Sæt

299,00 kr.

Lækkert pegging-sæt til par, der elsker penetrering.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til pegging-elskere! 

Vil du gerne tage styringen? Så er dette pegging sæt fra Anal Fantasy det helt rigtige valg til dig. Med dette sæt får du en strap-on, som gør det muligt for dig at penetrere din partner. Du kan bruge sættet, uanset om du er sammen med en mand eller en kvinde og dermed nyde din partner analt og/eller vaginalt.

Denne strap-on har et bælte med en aftagelig dildo. Det betyder, at du både kan bruge dildoen til at penetrere din partner, men også til dine frække solo stunder under dynen. Dildoens sugekop i bunden gør også, at du kan nyde dildoen håndfrit ved f.eks. at sætte den fast til gulvet, væggen eller sengestolpen.

Du kan naturligvis også udskifte den medfølgende dildo med en anden dildo, vibrator eller buttplug, der har sugekop i bunden. På den måde kan du også skræddersy din partners stimulering, så den passer hans eller hendes behov. Derudover kan bæltet justeres i størrelsen for at sikre en skridsikker pasform.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Ideelt buet dildo – for dejlig stimulering.
  • Gør pegging muligt for dig og din partner.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Tillader håndfri stimulering.
  • Kan udskiftes med andre dildoer, vibratorer eller buttplugs.
  • Justerbart bælte.

Information

Mærke: Anal Fantasy
Farve: Sort
Længde: 12 cm
Diameter: 3,1 cm
Bæltemål: Passer taljer op til 152 cm
Materiale: PVC, polyamid

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme