You2Toys Arts Clair Glas Dildo

189,00 kr.

En æstetisk og lækker glasdildo, der er lige så effektiv, som den er smuk!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den pirrende oplevelse 

Hvis du gerne vil prøve noget anderledes og spændende, så kan vi godt anbefale denne glasdildo fra You2Toys. Dildoen er letbøjet og kommer i et transparent kvalitetsglas med forførende blå detaljer.

Glæd dig til at mærke de frække pirrespiraler på skaftet og det tykke “penishoved”. Det kommer til at være så frækt at mærke denne dildo oppe i dig! Prøv at lægge den i koldt eller varmt vand, hvis du vil udfordre dine sanser endnu mere og mærk glæden ved at eje en glasdildo.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Fremstillet i kvalitetsglas.
  • Æstetiske, blå detaljer.
  • Fræk pirrespiral på skaftet.
  • Perfekt til dig, der elsker tempererede lege.
  • Tåler at komme i opvaskemaskinen.
  • Sort, fløjlsagtig opbevaringspose med snor medfølger.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Transparent med blå detaljer
God til: Begge
Længde: 18 cm
Diameter: 2,5-3,5 cm
Vægt: 224 g
Materiale: Glas