Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

799,00 kr.

Kunstig intelligens til naturtro blowjobs!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Intens fornøjelse – med et tryk på en knap!

Elsker du at mærke følelsen af læber rundt om din penis? Nu kan du få lige så mange blowjobs, som du har lyst til. Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine er det helt rigtige valg til dig, der gerne vil have en masturbator, der imiterer følelsen af ægte blowjobs.

Maskinen har et blødt sleeve, der gør stimuleringen mere realistisk. Maskinen omslutter din penis og er endnu strammere end tidligere modeller. Glæd dig til at mærke din penis trænge ind i det naturtro materiale, der passer til enhver penisstørrelse. Derudover har den også fem indvendige perlerækker, som stimulerer din penis langs skaftet og gør din nydelse mere intens!

Du tilslutter blot maskinen til en strømkilde og lader den gøre arbejdet for dig. Maskinen har en smart funktion, der gør, at den aldrig overopheder. Du kan derfor med god samvittighed sagtens bruge din maskine uden at være bange for, at den går i stykker.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Vælg Størrelse:

Sleeve A:
– Diameter: 2,7-3,5 cm.
– Omkreds: 7,5-10 cm.

Sleeve B:
– Diameter: 3,5-4,5 cm.
– Omkreds: 10-14 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Fræk onani-maskine med aftageligt sleeve.
  • 5 indvendige perlerækker, der stimulerer penis.
  • Industriel motor: kraftig til en intens blowjob.
  • Smart-funktion – så din maskine ikke overopheder.
  • En best-seller inden for blowjob-maskiner.

Information

Mærke: Autoblow
Farve: Multifarvet
SLEEVE A:
– Diameter: 2,7-3,5 cm.
– Omkreds: 7,5-10 cm.
SLEEVE B:
– Diameter: 3,5-4,5 cm.
– Omkreds: 10-14 cm.
Mand
Automatisk: Ja
Kan bruges håndfrit: Ja
Hastigheder: Drejeknap
Batteri: Strøm; tilslut stikkontakt
Materiale: TPE, ABS

 

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme