Bestil nu og modtag i morgen

Basix Dildo Med Sugekop 20 cm

189,00 kr.

Skøn dildo i et naturtro udseende. En skøn tilføjelse til din samling af sexlegetøj!

Kun 2 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

En dildo til dine fornøjelser

Vil du gerne have en dildo i et naturtro udseende? Så skal du ikke lede længe. Denne dildo fra Basix har pragtfulde og realistiske detaljer som f.eks. et markeret penishoved og skønne testikler. Du kommer helt sikkert til at elske at have denne dildo i din samling af sexlegetøj.

Som en ekstra bonus har denne dildo også en sugekop forenden, som gør, at du kan nyde denne dildo håndfrit. Du sætter den blot fast på en hård overflade og gør dig klar til at nyde dine yndlingsstillinger.

Denne dildo kan nydes både vaginalt og analt. Det betyder, at den både kan nydes af mænd og kvinder. En dildo er det perfekte legetøj til intime solostunder, men kan også sagtens bruges som en skøn tilføjelse til at pifte jeres parforhold op.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Realistiske detaljer.
  • Kan nydes både vaginalt og analt.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Sugekop – for en håndfri oplevelse.
  • Fremstillet i PVC-materiale.

Information

  • Mærke: Pipedream
  • Farve: Lys Hud
  • Total Længde: 20 cm
  • Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Basix Dildo Med Sugekop 20 cm”