🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Bathmate Anal Douche

199,00 kr.

Bathmate Hydro Rocket Anal Douche er en enkel og effektiv mulighed for personlig hygiejne. Perfekt til dig, der gerne vil prøve analsex.

På lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Must-have produktet til analleg!

Hvis du gerne vil udforske analsex, så er renlighed et must. Bathmate Hydro Rocket Anal Douche er brugervenlig, og så har den et flot og effektivt design, hvor det brugte vand ikke kommer med retur, når du bruger produktet.

Douchen kan indeholde 325 ml vand.

Fantastiske Fordele: 

  • Indvendig ventil hindrer det brugte vand i at suges med retur.
  • Ergonomisk og kan let trykkes sammen.
  • Diskret udseende.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bathmate Anal Douche”