Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Bathmate Anal Douche Hydro Rocket 325 ml

199,00 kr.

Bathmate Hydro Rocket Anal Douche er en enkel og effektiv mulighed for personlig hygiejne. Perfekt til dig, der gerne vil prøve analsex.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Bathmate Hydro Rocket Anal Douche – Must-have produktet til analleg!

Ønsker du at tage din anale udforskning til nye højder? Så er Bathmate Hydro Rocket Anal Douche det uundværlige redskab til dine intime eventyr!

For dem, der sætter renlighed og komfort i højsædet under analsex, leverer Bathmate Hydro Rocket Anal Douche en overlegen oplevelse. Dette intelligente produkt kombinerer brugervenlighed med et elegant og yderst effektivt design, der sætter dig i kontrol. Med en kapacitet på 325 ml er denne douche det perfekte valg for en grundig og behagelig rengøring.

Den indbyggede ventil i Bathmate Anal Douche Hydro Rocket sikrer, at brugt vand ikke trækkes tilbage i produktet. Dette giver dig tryghed og sikrer en hygiejnisk rengøring uden ubehagelige overraskelser.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for analsex, vil Bathmate Hydro Rocket Anal Douche forbedre din rengøringsrutine og give dig den nødvendige selvtillid til at udforske nye grænser. Gør renlighed til en prioritet og vælg dette førsteklasses produkt til din næste intime oplevelse.

Fantastiske Fordele: 

  • Indvendig ventil hindrer det brugte vand i at suges med retur.
  • Ergonomisk og kan let trykkes sammen.
  • Diskret udseende.
  • Kan indeholde 325 ml vand.

Information

Mærke: Bathmate
Farve: Sort
God til: Begge
Stimulering: Anal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bathmate Anal Douche Hydro Rocket 325 ml”