Bathmate Anal Træning Buttplugs

329,00 kr.

Dejligt anal sæt med 3 forskellige plugs fra Bathmate.

Kun 8 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Sæt til bagdørs-sjov!

Kan du godt lide pirrende fornemmelser bagi? Så bør du prøve dette anal træningssæt fra Bathmate. Dette sæt er perfekt til anal træning og vil med garanti gøre din anal fornøjelse endnu bedre.

Sættet kommer med 3 forskellige butt plugs i flere størrelser. I bunden finder du en lille fingerløkke, så du nemt kan sætte den på fingeren og give dig selv stimulerende nydelse. Ligeledes får din partner samme mulighed for at sætte den på hans finger, hvis I hellere vil bruge dem sammen. På den måde kan I nyde sjov og pirrende anal stimulering.

Dette sæt er lavet i behageligt og blødt silikone, der føles utrolig behagelig mod huden. De tre butt plugs har desuden også en tilspidset spids, som gør det nemt for dig at indføre dem. Start med den mindste butt plug og arbejd dig op til mind-blowing fornøjelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og klassisk design.
  • Perfekt til anal stimulation.
  • Sæt med 3 forskellige buttplugs.
  • Varierer i størrelse – fra 2,5 – 3,8 cm i bredden.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.

Information

Mærke: Bathmate
Farve: Sort
God til: Kvinde
Diameter: 2,5, 3,2 og 3,8 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bathmate Anal Træning Buttplugs”