You2Toys Big Boy Klassisk Lys Dildovibrator 21 cm

149,00 kr.

Vidunderlig dildovibrator til ham eller hende for skøn stimulering.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn stimulering til dig 

Lad dig rive med og oplev den totale ekstase med Big Boy fra You2Toys. Denne dildo har et kraftigt udformet hoved og skaft, der udløser lystfølelser, du ikke troede, var mulige. Derudover har dildovibratoren også tydelige årer langs skaftet, som giver et mere realistisk udseende. Dildoen er udstyret med en trinløs regulerbar vibration, som også er med til at gøre stimuleringen endnu bedre!

Dildovibratoren er det perfekte legetøj til dine intime stunder under dynen, eller når du gerne vil gøre din leg med kæresten endnu frækkere! Med Big Boy skal nu nok eksplodere i et kæmpe orgasmebrag og nyde masser af skøn stimulering igen og igen. Big Boy kan bruges bådes vaginalt og analt, og kan derfor også nydes af både mænd og kvinder.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at batterier skal købes separat. 2 x AA.

Fantastiske Fordele: 

  • Det perfekte legetøj til skøn stimulering.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan benyttes både vaginalt og analt.
  • Har et realistisk og indbydende udseende.
  • Trinløs regulerbar vibration.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelse: 21 cm
Diameter: 4,5 cm
Med vibrator: Ja
Batterier: 2xAA
Materiale: PVC, ABS