CalExotics Big Man Cleanser Anal Douche

219,00 kr.

Maksimer din intime nydelse med Big Man Cleanser fra CalExotics.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den bedste forberedelse til analleg

Maksimer din intime nydelse med Big Man Cleanser, der er nem at bruge. Rengøringssystemet er designet til ultimativ intim hygiejne og er perfekt til førstegangs og erfarne brugere. Douchen har en sensuelt hvirvlet, spiralformet sondebeslag for behagelig indsættelse og øget følsomhed.

Den generøst proportionelle let presningspære kan genopfyldes og kan indeholde op til 420 ml af din ønskede væske. Før og efter brug skal du adskille rengøringsmidlet ved at dreje og fjerne spiraltilbehøret, og rengør det med et mildt renseprodukt.

Fyld din anal douche op med vand og indfør den spiralformet del i anus. Pres derefter vandet op i dig, hvorefter du presset det ud igen enten i et toilet eller i badet. Gentag denne proces til du føler, du er ren og kan fortsætte med at eksperimentere med anallege i soveværelset.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Behageligt og lækkert design.
  • Brugervenlig.
  • Perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med anal.

Information

  • Mærke: CalExotics
  • Farve: Sort
  • Længde: 15,25 cm Diameter: 3,75 cm
  • Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme