You2Toys Black Hammer Klassisk Sort Dildovibrator 22 cm

139,00 kr.

Den sorte hammer er en fræk sort dildovibrator med flot autentisk look og feel.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En klassisk dildo til skøn stimulering

Denne kulsorte action-vibrator har et herligt penishoved og frække, udprægede årer, der giver dildoen et mere realistisk udseende. Denne dildo er det helt rigtige legetøj til alle, der er vilde med lak, læder og latex!

Dildoen er lavet et i blødt og glat materiale, der næsten helt af sig selv glider ind og ud af dig enten vaginalt eller analt. Du kan vælge at nyde denne dildo alene, når du trænger til lækker selvforkælelse, eller du kan benytte den sammen med din partner og gøre jeres aften mere speciel. Dildoen er udstyret med en trinløs regulerbar vibration, som også er med til at gøre stimuleringen endnu bedre!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at batterier skal købes separat. 2 x AA.

Fantastiske Fordele: 

  • Skøn dildovibrator til pragtfuld stimulering.
  • Kan bruges vaginalt og analt.
  • Har et realistisk og indbydende udseende.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Trinløs regulerbar vibration.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Kvinde
Størrelse: 22 cm
Diameter: 3-4 cm
Med vibrator: Ja
Batterier: 2xAA
Materiale: PVC, ABS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys Black Hammer Klassisk Sort Dildovibrator 22 cm”