Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Black Velvets Anal Vibrator

359,00 kr.

Dejlig anal vibrator til både ham og hende fra Black Velvets. Perfekt til stimulering bagi!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fremragende legetøj til anal stimulering

Elsker du følelsen af at blive stimuleret bagi? Så kan vi varmt anbefale denne Anal Vibrator fra Black Velvets. Ud over at penetrere dit anus på en pirrende og spændende måde, så vil du også opleve glæden af dejlige vibrationer.

Vibratoren har i alt 7 forskellige vibrationsmønstre, som får dig til at vride dig i nydelse. Indsæt de fem kugler, der varierer i størrelse og form efter behov. De tre øverste kugler er fleksible og bøjelige, og kan derfor ramme lige præcis det punkt, du ønsker, hvorefter de to nederste kugler er faste og udgør sammen med bunden en fast enhed.

Netop fordi denne vibrator har en bred og fast base, er dette legetøj også sikkert at bruge. Både du og din partner kan nyde vibratoren, og er det perfekte legetøj at bruge både før og under samleje. Du kan naturligvis også bruge denne anal vibrator alene, hvis eller når lysten trænger på.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og stilfuldt design.
  • 5 perler til nøjagtig stimulering.
  • Kan bruges af både ham og hende.
  • 7 forskellige vibrationsmønstre.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Fremstillet i behageligt materiale.

Information

Mærke: Black Velvets
Farve: Sort
God til: Begge
Længde: 21 cm
Diameter: 2,5 – 3,1 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Stænkbeskyttet
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone med PU-belægning

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme