Bon4Max Pikbur Komplet Sæt Rustfri Stål

3.379,00 kr.

Det ultimative sæt af kyskhedsbure til ham fra Bon4.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det ultimative sæt til ham, der elsker kyskhedsbælter

Hvis du elsker kinky kyskhedslege, så burde du prøve dette vidunderlige sæt fra Bon4. Med dette sæt får du en spændende kombination af forskellige pikbure i forskellige størrelser. Glæd dig til at prøve Bon4Micro, Bon4M, Bon4ML og Bon4MXL. Med dette komplette sæt kan du være helt sikker på, at du får dig et pikbur, der passer din penisstørrelse.

Når først din partner/nøglebæreren har lukket for penisburet, er det ham/hende, der bestemmer, hvornår du får lov til at komme ud af det igen. Undertrykkelse har aldrig været frækkere. Pikburet sikrer, at du ikke kan få erektioner, hvilket også betyder, at nøglebæreren bestemmer over dine lyster.

Bæltet er lavet i rustfrit stål og kan bæres 24/7 under alle omstændigheder. Vi anbefaler dog til begyndere at starte langsomt ud. Penisburet har huller for enden, hvilket også betyder, at du kan have buret på, hvis eller når du skal urinere. Det er dog en god idé at have papir i nærheden, så du kan sørge for at få alle dråberne væk for det mest hygiejniske resultat.

Burene har en indre diameter på hhv. 3.5, 3.6, 3.8 og 4.1 cm. Derudover har de en indre længde på 3.8, 6.5, 8.5 og 10 cm. Pikburene kommer med 7 baseringe på 40, 42, 44, 46, 48, 50 og 52 mm og vejer (fra mindst til størst) 213, 233, 245 og 306 gram. .

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt sæt med kyskhedsbure til ham.
  • Lavet i rustfrit stål.
  • Perfekt til ham, der gerne vil være submissiv.
  • Kan bæres 24/7.
  • Kommer med 7 forskellige baseringe.
  • Opbevaringspose medfølger.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme