CalExotics Booty Call Booty Flexer Beads

199,00 kr.

Nydelse med denne dejlige faste “perlekæde” til anal stimulering.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til dine anale fornøjelser

Booty Call Booty Flexer Beads er en fleksibel, sjov og fast perlekæde. Denne perle kæde har unikke og behagelige silikone perler og sonde med 3 intense vibrationshastigheder og komplet vandtæt nydelse. Denne fantastiske og ultra-sikre vibrerende sonde kan derfor bruges i brusebadet, i badet, i en privat pool eller hjemme i soveværelset med dit valg af smøring.

De koniske perler giver ekstrem stimulering af prostata, og den fleksible silikone gør den yderst sikker og behagelig at bruge på dig selv eller en partner.

Silikonens bøjelighed gør den også velegnet til alle legevinkler, hvilket gør det lettere at nyde med en elsker, og det kan give jer begge fuldstændig bevægelsesfrihed, uanset hvor du bruger den. For at skrue op for varmen kan du bruge den valgfri vibrerende massagefunktion. Alt sammen ved at klikke på en knap.

De 3 forskellige vibrationshastigheder giver dig og din elsker fuld kontrol over hver bevægelse og enhver stimulering, så du kan starte langsomt og arbejde dig op til en hurtigere bevægelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lavet i behageligt silikone.
  • 3 intense vibrationshastigheder.
  • Vandtæt.
  • Stimulerer prostata.
  • Begyndervenlig.

Specifikationer

Mærke: Calexotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/mand
Størrelse: 14,5 cm
Diameter: 2,5 cm
Batteri: 2 x AAA Medfølger ikke
Med vibrator: Ja
Stimulation: Anal
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme