Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Booty Call Prostata Booty Rocket

229,00 kr.

Designet til fuld prostata stimulering og personlig fornøjelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Legetøj til prostata stimulering

Booty Call Prostata Booty Rocket er til dig, der vil nyde uendelig fornøjelse med Booty Call. Booty Rocket en glat analvibrator med 10 massageindstillinger. Designet til fuld prostata stimulering og personlig fornøjelse.

Den spidse aksel giver dig mulighed for at arbejde dig op i din egen hastighed, mens de 10 unikke vibrationsindstillinger giver dig fuld kontrol over den vibrerende sonde. Dens bøjelige natur giver dig fleksibilitet, så nu kan du personliggøre din egen prostata-glæde og nyde de forskellige stimuleringer.

Med en enkelt tryk med en knap er den vibrerende sonde nem at bruge. Den kan bruges enten alene eller sammen med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Det perfekte legetøj til prostata stimulering.
  • 10 vibrationsindstillinger.
  • Fremstillet i fleksibelt og blødt materiale.
  • Begyndervenlig.
  • Kan nydes alene eller sammen med en partner.

Specifikationer

Mærke: Calexotics
Farve: Sort
Materiale: Silikone
Størrelse: 12 cm
Diameter: 3,25 cm
Vandtæt: Ja
Med vibrator: Ja
Batteri: 1 x AA Medfølger ikke

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme