CalExotics Armbåndsbetjent Trusse Mini Vibrator

489,00 kr.

Calexotics Armbåndsbetjent Trusse Mini Vibrator er en kraftig mini-vibrator parret med en legende diskret armbåndscontroller til eventyrlystne glæde. Perfekt til at placere i trussen på en fræk date night.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den eventyrlystne og modige kvinde

Er du klar til intense stunder med din partner? Med denne armbåndsbetjente trussevibrator bliver dine vildeste fantasier til virkelighed. Nyd skøn stimulering hjemme under dynerne eller ude blandt andre. Den stilfulde, men alligevel diskrete armbåndscontroller gør det nemt for dig eller din elsker at kontrollere vibrationsintensiteten med et enkelt tryk på en knap.

Du skal blot indføre denne frække vibrator i vagina, og så kan din partner styre din stimulering. Han kan frit vælge mellem 12 intense vibrationsniveauer og mønstre. Det bliver så frækt!

Uanset om du vælger at forblive i kontrol, eller du har efterladt fornøjelsen i din partners hånd, er denne kraftfulde teaser sikker på at give knærystende fornemmelse. Fra rødmende begyndere til erotiske eksperter, denne salige kuglestemning tilføjer alsidige vibrationer til enhver legetøjskasse.

Genoplad din lidenskab på under 1 time med det medfølgende USB-kabel til op til 90 minutters vibrationshastighed eller 50 minutters stimulering med høj intensitet.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til skøn stimulering.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Det perfekte legetøj til at gøre jeres aften mere spicy.
  • 12 intense vibrationsniveauer og mønstre.
  • For knærystende fornemmelser.
  • Genopladelig.