CalExotics Finger Vibrator Lilla

229,00 kr.

En lille og praktisk fingervibrator fra CalExotics til hende, der gerne vil have nydelse, uanset hvor hun befinder sig!

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En praktisk og effektiv vibrator til hende 

Er du kvinden, der lever på farten, som ikke vil gå på kompromis med sin selvforkælelse? Så bør du prøve denne fingervibrator fra CalExotics. Denne fingervibrator er nemlig supernem at tage med dig rundt omkring, og så vil du altid have lække nydelse tilgængelig – uanset hvor du befinder dig!

Vibratoren har en spændende stuktur, som du godt kan se frem til at nyde, når du sætter den fast på fingeren og finder vejen til din klitoris. Den lille vibrator pirrer dig med sine intime kurver og med sine 10 skønne vibrationsfunktioner. Du styrer vibrationerne med den let-touch-kontrolknap. Det har aldrig været nemmere!

Du kan desuden også nyde vibratoren under bruseren eller i badekarret, da den er vandtæt. Vibratoren er genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Se frem til 60 minutters leg ved lav hastighed og 45 minutter ved høj hastighed.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Spændende og flot design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • Superpraktisk og nem at bruge!
  • 10 dejlige vibrationsfunktioner.
  • Uparfumeret og phthalatfrit.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Lilla
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 7,5 cm
Diameter: 2,5 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme