Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics French Kiss Casanova Klitorisvibrator

498,00 kr.

Stimulerende klitorisvibrator, der tager din onani til nye højder!

Kun 1 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den stimulerende oplevelse

Hvis du gerne vil opleve følelsen af oral-sex, så få din helt egen Casanova! Denne klitorisvibrator eksisterer for at give dig de mest vanvittige orgasmer. Du kan bruge den under solo-leg, men også sammen med en partner. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Denne klitorisvibrator kan også nydes i badet. Tag den med dig under bruseren eller i badekaret og tænd for de vidunderlige vibrationer, der får dig til at svæve i ekstase. Med denne sag kan du tage din onani til nye højder – og du vil ikke fortryde det. Du kan naturligvis også tage den med under dynen. Du vælger helt selv hvor og hvornår, du vil have nydelse.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Dobbelt stimulation.
  • 2 motorer.
  • 12 vibrationsmønstre.
  • Vandtæt.
  • Oplades med USB-ladekabel.
  • Hudvenlig silikone.
  • Nem at bruge.

Specifikationer

Total længde 7 x 3,75 cm (kugle) / 42 cm  (samlet)
Vibrationstilstande 12
Vandtæt Ja
Bodysafe Ja
Materiale Silikone (stimulator) ABS med metalbelægning (dekor)
Motorer 2
Nødvendige batterier USB genopladelig

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme