Bestil nu og modtag i morgen

CalExotics French Kiss Seducer Tunge Vibrator

499,00 kr.

Charmerende tungevibrator fra CalExotics til hende, der elsker stimulering af klitoris.

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Det bedste french kiss!

Har du overvejet at anskaffe dig en tungevibrator, men ved ikke hvilken vibrator du skal vælge? Så kan vi godt anbefale denne tungevibrator fra CalExotics. Denne vibrator er perfekt til fræk stimulering under dynen, og så kan den nemt sniges med i tasken, når du har lyst til fornøjelse på vejen.

Glæd dig til at mærke vibratorens 12 sensuelle funktioner af flagrende vibrationer, der stimulerer dig via den tungelignende spids. Vibratoren er blevet udformet, så den passer perfekt til dine mest intime nydelsespunkter.

Vibratoren er desuden også lavet af smidigt silikone og så vil den levere nydelse fra næsten enhver vinkel. Du kan derfor godt se frem til masser af lækre og intime stunder enten alene eller sammen med en partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og charmerende design.
  • Stimulerer kvindens klitoris.
  • 12 sensuelle vibrationsfunktioner.
  • Perfekt formet til målrettet stimulering.
  • Rejsevenlig størrelse.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 12,75 cm
Diameter: 5,75 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS-plast

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af CalExotics French Kiss Seducer Tunge Vibrator

  1. Jackie

    Helt nye højder fik jeg med den her lækre Tunge vibrator.

Tilføj en anmeldelse af varen