CalExotics Heated Ultra-Soft Rabbit Vibrator Rød

799,00 kr.

Lækker rabbit vibrator fra CalExotics med varmefunktion.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs vibration til hende 

Vil du gerne forkæle dig selv med pirrende vibrationer, der kan tage din nydelse til nye højder? Så bør du prøve Heated Ultra-Soft Rabbit Vibrator fra CalExotics. Denne silkebløde vibrator vil forkæle dig med skønne vibrationer, der giver dig lyst til at bruge den igen og igen.

Vibratoren har 7 spændende vibrationsfunktioner samt 7 hastigheder, der tirrer og pirrer dig til klimaks. Derudover har vibratoren også en enestående varmefunktion, der kan varme din vibrator op på kun 4 minutter. Varmefunktionen gør, at din nydelse føles mere realistisk og kan dermed gøre dine sessioner endnu bedre!

Den sensuelt kontureret rabbit vibrator kærtegner både indre og ydre lystpunkter, og så vil den ultrabløde overflade gøre den til en sikker vinder, når du skal forkæle dig selv. Du styrer helt selv, om du vil bruge vibratoren alene eller om du vil invitere din partner med i legen. Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, kan du altid tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Vibratoren er nemlig vandtæt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og lækkert design.
  • 7 spændende vibrationsfunktioner.
  • 7 forskellige hastigheder.
  • Stimulerer klitoris og g-punktet.
  • Varmefunktion.
  • Ultrablødt silikone.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: CalExotics
Farve: Rød
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og g-punkt
Længde: 21,5 cm
Indsættelig længde: 12,7 cm
Diameter: 3,7 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: Silikone og ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme