Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Plushy Blindfold Sort

79,00 kr.

Lækker og fløjsblød sort blindfold – perfekt til at pirre, skærpe sanserne og forføre din partner.

Kun 5 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den sensuelle oplevelse

Forøg dine sanser og forlæng din sanselige oplevelse med Plushy Gear blindfold i en klassisk sort farve. Det luksuriøst bløde og dobbeltpolstrede blindfold er designet til at give maksimal dækning og komfort for en intensiveret erotisk oplevelse. Læg masken over øjnene og læn dig tilbage i fuld overgivelse.

Begrænsningen af ​​dine sanser vil helt af sig selv øge dit niveau af intimt og frækt samvær med din partner. Det fløjlsbløde blindfold er lavet af slidstærk polyester og har en blød polstret fornemmelse for førsteklasses komfort. Det justerbare blindfold har også nylonstropper og dobbeltsøm.

Blindfoldet / øjenmasken er perfekt til sensuel forførelse og fantastisk til erotisk kinky leg. Når dine øjne er dækket, kan du nyde øget følsomhed og forbløffende fornemmelser, der bliver ved og ved. Den let at bruge og er en perfekt tilføjelse til en erotisk sexlegetøjskollektion og er velegnet til første gang og erfarne brugere.

Brug din fantasi og udforsk nye spændende måder at drive din partner CRAZY. Masken lader dig drille og vække din partner til forlænget sjov i forspillet og forhøjet ekstase. Brug evt. også masken sammen med dit yndlings sexlegetøj eller måske bare som sovemaske til at holde lyset og uro ude.

Fantastiske Fordele: 

  • Klassisk blindfold til kinky lege.
  • Passer til stort set alle hoved størrelser.
  • Designet til at give maksimal dækning og komfort.
  • For en sanselig oplevelse.

Information

  • Mærke: Calexotics
  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester