Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Calexotics Power Balls Elsksovskugler i sort

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

Sorte elskovskugler til solo-spil eller fræk parleg. Elskovskuglerne er fastsat til en nylonsnor for sikker leg. Elskovskuglener består af 5 individuelle vægtede bolde, der måler 1,25 ”/ 3 cm i diameter. Husk god anal glidecreme for optimal nydelse.

Kun 9 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Legetøjet til en pirrende oplevelse

De sanselige vægtede elskovskugler er designet til intern stimulering og en uforglemmelig oplevelse. Brug bolde til solo-spil eller som en del af frækt forspil.

Elskovskuglener består af 5 individuelle vægtede bolde, der måler 1,25 ”/ 3 cm i diameter. Kuglerne er lavet af slidstærkt ABS og har en glat og blød latexbelægning for øget komfort og fornøjelse. Hver af kærlighedskuglerne er fastgjort til en robust, stærk nylonsnor for nem indføring og hentning internt. Lad din fantasi løbe vild, og brug de alsidige fornøjelseskugler til at udforske sensuelle ønsker. Indsæt en kugle ad gangen, og nyd de intenst spændende fornemmelser, inden du indsætter en anden kugle.

For øget følsomhed og udvidet legetid, skal du altid bruge en kvalitetssmøremiddel med dette legetøj. Perfekt til første gang og erfarne brugere, kærlighedskuglerne er gode til muskeltoning og træning. Regelmæssig leg med de konturerede vægtede kugler stimulerer og styrker bækkenbundens Kegel-muskler.

Skub de eksotiske kugler ind i skeden, og oplev spontan, intim fornøjelse med hver jiggle og bevægelse. Før og efter hver brug skal du rengøre latexbelagte kugler med en spray til legetøjsrens.

Fantastiske Fordele:

  • Indsæt 1 af gangen med kvalitets glidecreme
  • Stimulerer og styrker bækkenbundsmuskler
  • Oplev spontan, intim fornøjelse ved hver bevægelser du tager
  • Gode til begyndere og erfarne brugere
  • Boldene er 3 cm i diameter
  • Intens orgasmisk oplevelse

1 anmeldelse af Calexotics Power Balls Elsksovskugler i sort

  1. Catja

    Power Balls er som perler på snor. Kuglerne har den perfekte størrelse. Jeg købte Private Plays egen anal glidecreme. Den kan jeg også klart anbefale.

Tilføj en anmeldelse af varen