Calexotics Starter Lovers Kit Lyserød

229,00 kr.

Frækt starter kit i lyserød til par, der gerne vil eksperimentere.

Kun 4 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev ubegrænset fornøjelse!

Dette Starter Lover’s Kit fra Calexotics har alt det, du har brug for til erotisk udforskning, udvidet stimulation og forbløffende orgasmisk ekstase. Brug det vandtætte kit, der kan tilpasses, til at udspille dine intime hemmelige ønsker.

Det legesyge kit indeholder en slank, gennemskinnelig personlig massager, en formet, smidig penisformet ærme, to super elastiske erektionsforstærkere og graduerede orgasme perler.

Det sensuelle ærme er designet til at passe over stemningen for et ægte følelsesstimulerende møde. For at øge fornøjelsen er erektionsbeholderne superstramme for maksimal udholdenhedskontrol og en stenhård erektion. Del fornøjelsen med din elsker ved at skifte legetøjsspil. Den alsidige kollektion er ideel til første gang og erfarne brugere og er fantastisk til udvidet intimitet.

Den vandtætte multi-speed stemning tager også din nydelse med i brusebad, badekar eller spabad. Lad din fantasi løbe vild, mens du prøver og nyder alle emnerne i sættet. Før og efter leg skal du rense kittet med mildt sæbevand eller en spray til legetøjsrens.

For en vildere og frækkere oplevelse anbefaler vi, at I benytter en glidecreme sammen med jeres produkter.

Fantastiske Fordele: 

  • Omfattende kit med alt det, du har brug for!
  • Vandtæt.
  • Ideel til begyndere.
  • Flot, lyserød farve.

Information

  • Mærke: Calexotics
  • Farve: Lyserød
  • Materiale: ABS
  • Vandtæt: Ja

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Calexotics Starter Lovers Kit Lyserød”