Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics X-10 Luksus Analkæde i sort

69,00 kr.

Superskøn og brugervenlig analkæde fra CalExotics. Perfekt til dig eller jer, der gerne vil eksperimentere med anal.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skønt legetøj til analleg!

Nyd forlænget nydelse og forbløffende ekstase med X-10 perlerne. Denne analkæde fra CalExotics giver dig lige dét, du har brug for. Det brugervenlige anal-fornøjelsesværktøj har graduerede perler til pirrende og intim udforskning samt intense orgasmer. Brug de robuste og bøjelige kærlighedsperler under erotisk sensuel udforskning solo eller med en partner.

Skub perlerne ind for en uforglemmelig oplevelse hver gang. Dine fornøjelser kommer “som perler på en snor” så at sige. De 10 graduerede perler er forbundet med en bøjelig gennemsigtig ledning. En ring for enden hjælper med indsættelse og fjernelse af din analkæde. Perlerne er gode til spontan og eventyrlig stimuleringstilfredshed. De graduerede perler er designet til anal indsættelse af en perle ad gangen og øger den forførende følsomhed med hver større størrelse perle, der indsættes – og så kan du bare indsætte så mange perler, som du har lyst til og er komfortabel med. 

De eksotiske perler er lavet af uparfumeret, ftalatfri PVC og har en holdbar, glat geléfinish. Den gelé anal perle gør en god tilføjelse til en erotisk legetøjssamling og er ideel til brug sammen med andet stimulerings- og vibrationslegetøj.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Brugervenlig.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Forskellige størrelser på kuglerne.
  • Uparfumeret samt ftalatfri PVC.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/mand
Længde: 28 cm
Diameter: 2,25 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme