Celestials Deluxe Glas Dildo

599,00 kr.

Forkæl dig selv med dejlig stimulation, når du bruger denne æstetiske glas dildo med realistiske detaljer fra Celestials.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Elegant og effektiv stimulation – Celestials Deluxe Glas Dildo

Foretrækker du, at dit sexlegetøj ser godt ud, samtidig med at det kan stimulere alle de rigtige punkter? Så er Celestials Deluxe Glas Dildo det helt rigtige valg til dig. Denne transparente glas dildo er superflot med realistiske detaljer som et markeret penishoved og vener, og så er den designet til at stimulere både g- og p-punktet.

Hvis du vil tilføje ekstra spænding til legen, kan du prøve at lægge dette flotte sexlegetøj i varmt eller koldt vand. Dette giver nemlig en varmende eller kølende effekt, der er perfekt til dig, der elsker sanseindtryk.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse:

  • Længde: 23 cm / Indsættelig længde 20 cm
  • Ø: 4,0 – 4,7 cm

Fantastiske Fordele: 

  • Smukt og realistisk design.
  • Tydelige vener langs skaftet – for ekstra realisme.
  • Markeret penishoved – for en autentisk stimulation.
  • Perfekt til stimulation af g- og p-punktet.
  • Kan bruges til frække temperaturlege.
  • Kompatibel med vand- og silikonebaserede glidecremer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme