Celestials Slim Buttplug Sæt

149,00 kr.

Giv dig selv masser af lækker anal stimulation med dette buttplug sæt med 4 forskellige buttplugs fra Celestials. Perfekt til begynderen og til dig der fortrækker stimulation der ikke er fylder for meget!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Celestials Slim Buttplug Sæt – Skøn fornøjelse til alle

Celestials by Private Play Buttplug sæt er en eksklusiv og alsidig samling af anal plugs, der er perfekte til både begyndere og erfarne brugere. Sættet indeholder fire forskellige størrelser af buttplugs, der gradvist øger i størrelse, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Med dets brugervenlige design kan buttplugen let indføres, foden i bunden sikre at pluggen stoppes og du undgår en ubehgalig situation.

Du kan med fordel bruge sættet som opvarmning, før du kaster dig ud i analsex, sololeg eller sammen med din partner for at forstærke din orgasme.

Hver buttplug er lavet af kvalitetsmaterialer, der er bløde og behagelige at bruge, samtidig med at de er holdbare og lette at rengøre. Den glatte overflade gør indsættelse let og behagelig, og den brede base giver ekstra sikkerhed og stabilitet under brug.

Uanset om du er nysgerrig på at udforske anal stimulation for første gang, eller du allerede er en erfaren bruger, vil Celestials by Private Play Buttplug sæt være en fantastisk tilføjelse til dit sexlegetøjssortiment. Det er en pålidelig og kvalitetsmæssig samling af anal plugs, der vil give dig mange timers fornøjelse og tilfredshed.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse på buttplugs

S: Ø22 mm. Længe: 105 mm

M: 28 mm. Længe: 115 mm

L: 32 mm Længe: 130 mm

XL: 38 mm. Længe: 155 mm

Fantastiske Fordele: 

  • Eksklusivt og lækkert design.
  • 4 forskellige buttplugs – perfekt til anal træning.
  • Lavet i et silkeblødt materiale.
  • Nem at indsætte.
  • Bred base for sikkerhed og stabilitet.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Celestials By Private Play

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme