Celestials Swirly Glas Dildo

249,00 kr.

Udforsk dejlig stimulation med denne snoede glas dildo med håndtag fra Celestials.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tekstureret nydelse med Celestials Swirly Glas Dildo

Oplev dejlig stimulation af g- eller p-punktet med Celestials Swirly Glas Dildo. Denne snoede glas dildo er perfekt til intime solo-fornøjelser, men kan naturligvis også bruges sammen med din partner. Glasdildoen har desuden også et praktisk håndtag i bunden, der gør den nemmere at styre under penetration.

Hvis du elsker sensuelle temperaturlege, vil du elske Celestials Swirly Glas Dildo. Læg denne dildo i koldt eller varmt vand for en pirrende fornemmelse, som du får lyst til at mærke igen og igen.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse:

  • Længde: 22 cm / Indsættelig længde: 16 cm
  • Ø: 4 cm

Fantastiske Fordele: 

  • Stilfuldt og sensuelt design.
  • Snoet struktur for en pirrende nydelse.
  • Perfekt til stimulation af g- og p-punktet.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Ideel til sensuelle temperaturlege.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Celestials Swirly Glas Dildo”