Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Celestials Transparent Glas Dobbelt Dildo

479,20 kr.

Med Celestials Transparent Glas Dobbelt Dildo får du en 2-i-1-oplevelse, der er helt perfekt til både solo- og parleg.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dobbelt stimulation i æstetisk design – Celestials Transparent Glas Dobbelt Dildo

Med Celestials Transparent Glas Dobbelt Dildo får du en alsidig 2-i-1 oplevelse. Dette multifunktionelle legetøj kan nydes både solo og som en del af intime øjeblikke med din partner. Designet med to ender, hver med unikke strukturer, tilbyder denne dildo en varieret og pirrende stimulering, hver gang den bruges.

I den ene ende finder du et markeret penishoved med rillede linjer langs skaftet. I den anden ende finder du også et markeret penishoved, dog med knopper langs skaftet. Begge ender giver en intens stimulation, der kan nydes enten vaginalt eller analt.

For en endnu mere intens oplevelse med dette legetøj, kan du eksperimentere ved at placere det i varmt eller koldt vand. Dette skaber enten en varmende eller kølende fornemmelse, afhængigt af vandets temperatur. Ideelt til dem, der nyder sensuel stimulation og frække sanseindtryk.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Størrelse:

  • Længde: 23 cm

Fantastiske Fordele: 

  • Æstetisk og lækkert design.
  • Dildo med 2 forskellige ender – perfekt til varieret leg.
  • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
  • Perfekt til stimulation af g- og p-punktet.
  • Riller og knopper langs skaftet.
  • Ideel til temperaturlege.
  • Kompatibel med silikone- og vandbaserede glidecremer.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Celestials Transparent Glas Dobbelt Dildo”