Cloneboy Lav Selv Dildo

259,00 kr.

Lav den perfekte kopi af din partners penis med Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo – Din Personlige Silikone Dildo

Skab et unikt og personligt sexlegetøj med Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo, det ultimative sæt til at skabe din egen silikone dildo. Dette produkt giver dig mulighed for at lave en perfekt replika af din partners penis og skabe en intime oplevelse, der er unik for jer to.

Alt, du behøver, er inkluderet i dette sæt, hvilket gør processen enkel og sjov. Emballagen fungerer som støbeform, og medfølger en penisrem, en ærme, en flaske med hærdningsmiddel, 3D-gel til at skabe replikaen, silikonerubber, et par plastikhandsker, en træspatel og detaljerede instruktioner på dansk, hollandsk, fransk og engelsk.

Den personlige dildo, du skaber med dette sæt, vil være en enestående gave. Overrask din partner med en intime og personlig gave, der afspejler jeres intime forhold. Dette DIY-silikone dildo-sæt er perfekt til at skabe intime øjeblikke og forstærke båndet mellem jer.

Sættet er velegnet til penislængder op til 20 cm og en diameter op til 4 cm, hvilket gør det ideelt for de fleste størrelser. Skab jeres helt eget kunstværk med Cloneboy Tulip Lav Selv Dildo og oplev en intim forbindelse som aldrig før.

Fantastiske Fordele: 

  • Lav din helt egen personlige dildo.
  • Supernem at bruge.
  • Indeholder alt det, du skal bruge.
  • Perfekt som del af fræk parleg.

Information

Mærke: Cloneboy
Farve: Lys hud
God til: Mænd
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme