Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

You2Toys Loop Justerbar Penisring

39,00 kr.

Sort, justerbar penisløkke. Perfekt til en hårdere og længerevarende erektion af penis!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev glæden ved en penisring

Vil du gerne holde længere, eller give et frækkere udseende til din penis? Så burde du prøve en penisring. En justerbar penisring er perfekt til dig, der gerne vil eksperimentere med længere udholdenhed, bedre orgasmer og frækkere erektioner.

Omkredsen på denne sorte penisløkke kan reguleres, så den passer til din penis. På den måde opnår du den perfekte blodforsamlingseffekt. Træk løkken over lemmet og stram til. Enderne er lavet sådan at de ikke kan falde ud. Nu er du godt udrustet til en lang og lidenskabelig aften med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Bedre erektioner.
  • Længere udholdenhed.
  • Bedre orgasmer.
  • Giver et frækt udseende.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Detaljer

Mærke: You2Toys
Farve: Sort
God til: Mand
Total længde: 26 cm
Tykkelse: 0,4-5,5 cm
Materiale: ABS, silikone, polyamid