Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Cottelli Bondage Michelle Body Sort

399,00 kr.

Frækt bondage lingeri til hende fra Cottelli med sexede detaljer!

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forførende frækt lingeri til hende

Glæd dig selv og din partner med dette bondage lingeri fra Cottelli. Når først din partner ser dig stå iført dette brandvarme sæt, kan du være stensikker på, at I får den dejlig aften fyldt med erotik i soveværelset.

Michelle er en fræk kombination af wetlook og mesh materialer, der til sammen giver et sexet udseende, der kan få enhver mand til at blive blød i knæene. Overdelen har kopper med slids og trykknapper, som kan åbnes, hvis humøret er til det, og så har underdelen et åbent skridt med en aftagelig, stimulerende skridtkæde.

Desuden får du også medfølgende bløde ankel-sleeves til hændernes med karabinhager, som du nemt kan fastgøre til linningens sideringe. Derudover har ankelstropperne også justerbare velcrolukninger. Du får også et wetlook halsbånd med ring foran og velcrolukning bagpå med, så du virkelig kan sætte prikken over i’et.

Bemærk, at strømper ikke medfølger. Vi har dog et skønt og bredt udvalg af lækre strømper, som du er mere end velkommen til at udforske. Vi har allerede fundet lidt til dig, hvis du mangler inspiration eller bare gerne vil have noget anbefalet, som passer godt til dit frække lingeri.

Fantastiske Fordele: 

  • Sexet og pikant design.
  • Bundløs løsning – for nem adgang til dine intime områder.
  • Kommer med en aftagelig og stimulerende skridtkæde.
  • Inkluderer wetlook halsbånd med ring foran.
  • Aftagelige håndjern.
  • Kopper med slids og trykknapper – for det ultimative, frække look.