🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Crystal Skin Penishylster med Ball Strap

229,00 kr.

Frækt og gennemsigtigt penishylster til ham for en længere og tykkere penis.

Kun 7 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Til den frække aften

Er det på tide at gøre mere ud af jeres intime stunder i soveværelset? Så bør du prøve Crystal Skin Penishylster med Ball Strap. Dette sleeve sørger for, at du både bliver længere og tykkere omkring penis. Noget, som både du og din partner kommer til at elske!

Det gennemsigtige penishylster er lavet af blød gummi, der tilpasser sig nemt og strammer let. Dermed får du også samme effekt som ved en penisring; kraftigere erektioner og et frækkere udseende! Derudover vil du opleve, at du kan blive mere følsom og samtidig føle dig større.

I bunden har den en testikelring der hjælper med at holde den på plads. Samtidig understøtter den også funktionen af at bremse blodgennemstrømningen, så du får en bedre erektion.

Det ydre er lavet med et realistisk look, der giver din partner en mere naturlig stimulering. Overfladen er dejlig blød og kombineret med lidt glidecreme føles det hurtigt som om, der slet ikke er et hylster. Vi anbefaler dog, at du kommer glidecreme på både indeni og udenpå for den bedste oplevelse!

Med dette sleeve kan du selv vælge, om du vil benytte en silikone eller vandbaseret glidecreme. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • For en længere og tykkere penis.
 • Stimulerer både ham og hende.
 • Har samme effekt som en penisring.
 • Giver bedre erektioner.
 • Lavet i et superblødt materiale.

Information

 • Mærke: Crystal
 • Farve: Gennemsigtig
 • Længde: 27,8 cm
 • Hylster indsætningsdybde: 15 cm
 • Indre diameter: 4 cm (let elastisk)
 • Ydre diameter: 5,8 cm maks
 • Materiale:TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme