Crystal Skin Penissleeve 11 cm

139,00 kr.

Pirrende penis sleeve til ham, der giver 2 cm ekstra at arbejde med!

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Ekstra forlængelse til ham 

Vil du gerne gøre jeres intime stunder i soveværelset endnu frækkere? Så bør du prøve dette penis sleeve fra Crystal Skin. Med dette sleeve kan du være helt sikker på, at I får en fantastisk aften sammen.

Når du tager dette sleeve på, kan du godt se frem til at kunne behage din kvinde med 2 ekstra cm! Sleevet har desuden og pirrenopper og pungring, der kan gøre stimulering endnu bedre!

Du kan desuden også tage dette sleeve på din dildo eller din vibrator. Hylsteret er 11 cm langt og ekstra fleksibelt. Sleevet er også lavet i et transparent materiale, der gør det nemmere at følge med i jeres frække leg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Lækkert og pirrende design.
  • Stimulerer både ham og hende under samleje.
  • Giver manden 2 cm ekstra at arbejde med.
  • Dejlige pirrenopper og pungring.
  • Kan bruges sammen med en dildo og/eller vibrator.

Information

Mærke: Crystal Skin
Farve: Transparent
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 11 cm
Diameter: 3 cm
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme