Crystal Skin Penishylster med Vibrator

259,00 kr.

Penishylster til ham til de dejlige sexstunder.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fornøjelse for ham og hende 

Er jeres sexliv derhjemme ved at blive lidt for ensformigt, og trænger I til at prøve noget nyt? Så er dette penissleeve fra Crystal det helt rigtige valg til dig. Dette penishylster giver nemlig følelsen af en tykkere og længere penis – noget som både du og din partner kommer til at elske!

Sleevet er lavet i et superblødt og transparent materiale med åreaftegninger. Dette gør, at hun vil opleve stimuleringen mere naturlig. Derudover har hylsteret også en testikelmanchet, hvilket sikrer, at det bliver, hvor det skal. Derudover kan det også hjælpe dig, som har problemer med tidlig sædafgang.

Det bedste ved hylsteret er dog, at det kommer med en lille klitoris vibrator, som stimulerer klitoris under samleje. Det betyder altså, at hun ikke kun føler, at hun bliver fyldt godt ud under penetrering, men at hun også kommer til at være i ren ekstase, når de lækre vibrationer forkæler hende. En dejlig sexoplevelse venter dig alene eller sammen med din partner.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Kom gerne lidt glidecreme på inde i hylsteret for en nemmere indsættelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • For en tykkere og længere penis.
  • Stimulerer både ham og hende.
  • Kan give dig længere udholdenhed.
  • Lavet i et superblødt materiale.

Specifikationer

Mærke: Crystal
Farve: Transparent
God til: Kvinde
Længde: 23 cm, 92 mm
Diameter: 3 cm
Med vibrator: Ja
Batteri: 3 x LR44 Inkluderet
Stimulation: Klitoris
Materiale: TPE, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme