Dillio Chub Lyserød Dildo 15 cm

149,00 kr.

Skøn dildo med realistiske detaljer fra Dillio. Perfekt til frække lege under dynen.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For en lækker stimulation 

Leder du efter en dildo, der kan give dig lækker stimulering? Så bør du prøve denne frække og lyserøde dildo fra Dillio. Dildoen er perfekt til intime solostunder under dynen eller som frækt forspil med kæresten.

Denne vidunderlige dildo har desuden også skønne og realistiske detaljer, der bidrager til en bedre stimulation. Glæd dig til at mærke dens udprægede glans og tydelige årer, når den penetrerer dine lyståbninger.

Dildoen har også fast og praktisk sugekop, der gør det muligt for dig at nyde håndfrie fornøjelser. Du skal blot sætte den fast på en glat overflade som f.eks. badeværelsesgulvet eller spejlet. Perfekt til dig, der elsker at ride! Derudover er dildoen også strap-on kompatibel, og kan derfor også nydes af både mænd og kvinder – vaginalt og/eller analt.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og indbydende design.
  • Realistiske detaljer – for bedre stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges analt og vaginalt.
  • Sugekop/fod – for håndfrie fornøjelser.
  • Strap-on kompatibel.

Information

Mærke: Dillio
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Længde: 15,2 cm
Indsættelig længde: 13,7 cm
Diameter: 4,6 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme