Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Dillio Lyserød Dildo 23 cm

259,00 kr.

Glæd dig til at lege med denne lyserøde realistiske dildo fra Dillio! Perfekt til vaginal eller anal stimulering.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En lækker fornøjelseskammerat til hende  

Vil du gerne have en feminin dildo, der kan give dig lækker stimulering uden at gå på kompromis med størrelse og form? Så bør du prøve denne “realistiske” dildo fra Dillio, der kommer i den flotteste lyserøde farve.

Ud over sin lyserøde farve, så har denne dildo alle de realistiske detaljer, som du har brug for. Dildoen kommer nemlig med udpræget glans, årer og testikler, der alt sammen bidrager til et mere naturtro udseende.

Desuden har dildoen også en sugekop for enden, der gør det muligt for dig at nyde den håndfrit. Sæt den fast på en fast overfalde som f.eks. badeværelsesgulvet eller spejlet og gør dig klar fantastisk stimulering i dine yndlingsstillinger. Dildoen er også kompatibel med strap-ons. Glæd dig til at lege med denne dildo alene under dynen eller sammen med din partner som frækt forspil.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og realistisk udseende.
  • Smuk og indbydende lyserød farve.
  • Perfekt til vaginal eller anal penetration.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Med sugekop – for håndfri stimulering.
  • Kompatibel med strap-ons.

Information

Mærke: Dillio
Farve: Pink
God til: Kvinde eller begge
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 22,9 cm
Indsættelig længde: 20 cm
Diameter: 5,6 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme