Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Dillio Slim Lyserød Dildo 20 cm

149,00 kr.

Glæd dig til at lege med denne lyserøde realistiske dildo fra Dillio! Perfekt til vaginal eller anal stimulering.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Til den realistiske forførelse

Står du og mangler en dildo med realistiske detaljer, der kan gøre dine intime sessioner endnu bedre? Så bør du prøve denne Slim dildo fra Dillio. Perfekt til kvinden, der gerne vil have lækker vaginal eller anal stimulation.

Glæd dig til at mærke dildoens udprægede årer og glans, der alt sammen bidrager til en mere realistisk stimulering. Du kommer til at elske denne lyserøde dildo, når den forkæler dine lyståbninger igen og igen.

Dildoen har desuden også en sugekop/fod, som gør det muligt for dig at nyde håndfrie fornøjelser. Du skal blot sætte den fast på en glat overfalde som f.eks. badeværelsesgulvet eller spejlet. Perfekt til dig, der elsker at ride! Denne dildo er også strap-on kompatibel og er derfor også det perfekte parlegetøj.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og realistisk udseende.
  • Smuk og indbydende lyserød farve.
  • Perfekt til vaginal eller anal penetration.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Med sugekop – for håndfri stimulering.
  • Kompatibel med strap-ons.

Information

Mærke: Dillio
Farve: Pink
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Længde: 19,9 cm
Indsættelig længde: 17,8 cm
Diameter: 4 cm
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme