You2Toys Double Devotion Penisring med Prostata Stimulans

249,00 kr.

Oplev længere erektioner, maksimal pirring og stimulering med dette alsidige legetøj.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tredobbelt lyst og stimulering!

Hvis du leder efter en penisring, der kan lidt mere, så skal du ikke lede længere. Denne penisring er det helt rigtige valg til dig. Udover at holde længere på din erektion, så stimulerer denne penisring også mellemkødet og vibratoren sørger for anale pirringer.

Både du og din partner kommer til at elske denne penisring. Han/hun får længere kvalitetstid med dig, og du får ubeskrivelig lækker nydelse, der giver dig bedre orgasmer. Det er et absolut win-win!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • 3 i én!
  • For længerevarende erektioner.
  • Anatomisk perfekt formet prostatavibrator med 3 vibrationsmodi.
  • Giver bedre udholdenhed.
  • Stimulering af mellemkødet.

Detaljer

Mærke: You2Toys
Materiale: PVC
Længde: 13,5 – 9 cm
Diameter: 2,2 – 3,4 cm
Farve: Sort

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme